Uwaga! Zgodnie z prawem UE informacje na temat właściwości suplementu diety oraz jego składników nie mogą sugerować właściwości leczniczych i efektów fizjologicznych charakterystycznych dla produktów leczniczych jak również nie mogą przypisywać jakiemukolwiek środkowi spożywczemu właściwości zapobiegania chorobom lub leczenia chorób ludzi bądź też odwoływać się do takich właściwości. Niniejszym informujemy, że produkt(y) widoczny(e) na tej stronie nie leczy(ą), nie zapobiega(ją) chorobom i nie wywołuje(ą) efektów fizjologicznych charakterystycznych dla produktów leczniczych.
Imbir stosuje się jako przyprawę do zup, pieczonego mięsa wieprzowego, dziczyzny, baraniny. Dodaje delikatnego smaku potrawom z ryżu, jajek, słodkim deserom, kompotom, różnym słodyczom. Imbir dodaje się do ogórków marynowanych i dyni marynowanej.
Goździki to aromatyczna przyprawa używana do przyprawiania mięs, dziczyzny, ryb i marynat. Stosowane są też do wyrobów cukierniczych, dżemów, konfitur a także grzanego wina.
Cynamonem można przyprawiać wszystkie potrawy słodzone, np. budynie, napoje mleczne, ciastka, czekoladę. Niewielką ilość cynamonu dodaje się do gulaszu, baraniny, wołowiny, gotowanej ryby, szynki. Przyprawiamy nim także poncze i różne napoje np. colę.
Tradycyjny produkt leczniczy roślinny stosowany w objawowym leczeniu łagodnych, skurczowych dolegliwości żołądkowo-jelitowych, w tym wzdęć i wzdęć z oddawaniem wiatrów oraz jako środek wykrztuśny w kaszlu występującym w przebiegu przeziębienia.
Kawa Energetyczna mgr Stefanii Korżawskiej działa rozgrzewająco na organizm, dzięki dodatkowi ziół i przypraw, które wchodzą w jej skład. Dzięki temu sprawniej popracują nerki, wątroba, jelito grube czy żołądek, a także serce i umysł, poprawi się więc koncentracja i pamięć. Pita rano na czczo pomaga uporać się z zaparciami. Doskonała, cieplutka kawa doda siły i energii.
Trawa cytrynowa jest bardzo popularną przyprawą w kuchni południowoazjatyckiej. Trawą cytrynową wzbogaca się smak zup, curry, sałatek, marynat oraz aromatyzuje napoje, likiery i desery. Suszoną można dodać do herbaty. Wpływa na poprawę koncentracji, regulację procesu trawienia, ogranicza pocenie oraz odświeża. posiada właściwości antynowotworowe
Tradycyjny produkt leczniczy roślinny stosowany w objawowym leczeniu łagodnych, skurczowych dolegliwości żołądkowo-jelitowych, w tym wzdęć i wzdęć z oddawaniem wiatrów oraz jako środek wykrztuśny w kaszlu występującym w przebiegu przeziębienia.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Home.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.